Pastaschelpen met zeebanket en groenten

Pastaschelpen met zeebanket en groenten

Pastaschelpen met zeebanket en groenten

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

350 gr pastaschelpen
2 eetlepels olijfolie
1 ui
1 teen knoflook
400 gr zeebanket
1 pakje gekruide tomatensaus (Sugo)
1 rode paprika
350 gr doperwten
3 takjes basilicum
1 dl Room Culinair

Bereiden

Verwarm de oven voor op 175°C.
Kook de schelpen 2 minuten.
Snipper de ui en de knoflook en fruit ze in de olie.
Voeg het zeebanket toe en roerbak 4 minuten.
Vul de pastaschelpen hiermee en leg ze in een ingevette ovenschaal.
Vermeng de sugo met de paprikasnippers, de geknipte basilicum, de doperwten en
de room, schenk dit over de schelpen en bak het gerecht 20-25 minuten.


Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus